Puolakoiden kotia oli laajennettu aiemmin jo kerran ja lisää tilaa tarvittiin, kun lapsiluku kasvoi. Perheen kanssa kävimme läpi myös sitä mahdollisuutta, että laajennus olisi tehty ylöspäin, mutta jos vaan mahdollista, niin elämä yksitaso ratkaisussa on helpompaa. Ulos pääsee monesta ovesta eikä rapuissa tarvitse ravata. Suunnittelin laajennuksen niin, että ulkoapäin se näyttää siltä, niin kuin se olisi aina ollut siinä. Ikkunat, ulkolaudoitus, katon materiaali ja kattokulma ovat samaa mallia kuin vanhassa osassa. Valokuvissa rakennus on vielä kesken, oven eteen rakentuu vielä oleskeluterassi. Pääset lukemaan jutun klikkaamalla tästä. (tai jos aihe on jo poistunut HS:sta, alla on kopio tekstistä) Piirroksessa laajennusosa on esitetty sinisenä alueena.

Hesarin artikkeli
Hesarin artikkeli
Hesarin artikkeli
Hesarin artikkeli
Hesarin artikkeli