Minä

Leena Carelse

Olen suunnittelut suomalaisia koteja ja julkisia tiloja jo yli 20-vuotta. Olen valmistunut Taideteollisesta korkeakoulusta (nyk Aalto yliopisto) sisustusarkkitehdiksi ja toiselta ammatiltani olen rakennusarkkitehti. Suunnittelutöinäni on ollut monenlaisia rakennuksia: ikivanhoja hirsitaloja, täysin moderneja uudiskohteita, huviloita, eri kokoisa talojen laajennuksia ja mahtuu mukaan yksi ratsastuskeskuskin.

Arkkitehtisuunnittelun ja sisustussuunittelun lisäksi suunnittelen myös pihoja rakenteineen. Käy katsomassa Puutarhasuunnittelusivuilta.

Jos kasvoni tuntuu sinusta tutuilta, olen “TV:stä tuttu” eli tein viisi vuotta TV 2:en Kodin kääntöpiiri ja Muutohaukantien ohjelmaa.

Yksi rakkaimmista suunnittelukohteista on Särkänniemen Koiramäki, jonka kokonaiskonseptia olin luomassa, suunnittelin kaikki sisätilat ja puutarhat. Toinen yhtä rakas kohde on herra Hakkaraisen talo Sastamalassa, jonka kaikki sisä- ja ulkotilat ovat minun kynästäni syntyisin….niin ja onhan niitä paljon muitakin käy katsomassa portfoliostani.

Olen pitänyt messuilla, erilaisille yhteisöille ja yrityksille luentoja sisustamisen upeasta maailmasta.

Olen toiminut opettajana Lahden muotoilu- taideinstituutissa, Helsingin Amiedussa ja Hämeenlinnan Ammattiopisto Tavastiassa.

Ota yhteyttä, oli kohteesi pieni tai suuri, tai haluat innostavan persoonan luennoimaan asiakastilaisuuteesi !

Teen yksityiskotien suunnitteluja pääkaupunkiseudulle, Kanta-Hämeeseen sekä Tampereen alueelle. Julkitilakohteita koko Etelä-Suomeen. Käytössäni on laaja verkosto hyviä rakennusalan ammattilaisia, että muita suunnittelijoita.